Blended Learning

Je hebt een unieke dienst bedacht die door de klant goed ontvangen wordt. Daarnaast loop je met het idee om op te schalen maar vraag je af hoe je dat werkbaar kunt doen. Als dienstverlener zet je jouw deelnemers centraal, ben je zorgvuldig en mensgericht. Als wereldverbeteraar wil je een zo’n groot mogelijk bereik hebben. Plus: houd je vast aan de overtuiging om dit te doen in de vorm van persoonlijk contact. Je beseft heel goed dat een werkweek maar een beperkt aantal uren in zich heeft.

Heb je ooit nagedacht wat de online wereld voor jou kan betekenen in combinatie met die persoonlijke touch ? Nee? Wij wel.

2014 Views

Spread the word

Slimme koppeling

 

Om onze diensten te verbreden hebben wij een slimme koppeling gemaakt tussen aan te reiken kennis, vaardigheden en de daarvoor benodigde softskills. In samenwerking met een partij die een online leeromgeving tot zijn beschikking heeft en continue verder ontwikkeld, hebben wij de aangeboden trainingen van de afgelopen jaren gedigitaliseerd. Ik hoor het je denken; ” Lekker makkelijk, daar gaat de persoonlijke aandacht die ik zo belangrijk vind.” Je hebt helemaal gelijk, als trainer, coach, begeleider en opleider is het echt in leve en lijve contact hebben de sleutel tot succes. Zeker als het gaat om elkaar te stimuleren, activeren en motiveren ontkom je daar niet aan. Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van Blended Learning ? Het woord “Blended” zegt alles want je zet namelijk in op meerdere leerstrategieën die je op een slimme manier combineert. De kennis en kunde die voor het uitvoeren van een bepaalde functie nodig is kun je prima online met deelnemers delen. Door aansluitend contact momenten te verzorgen waarin we de toepasbaarheid onder het voetlicht wordt gebracht zorgt voor een hogere effectiviteit van hetgeen je de deelnemers wil meegeven. Ik hanteer daarbij altijd het principe één training is géén training.

 

Denk na

 

Door met het online portaal gebruik te maken van push berichten dagen we de deelnemers op meerdere momenten na te denken over de aangeboden stof. We geven ze daarbij voorbereidende opdrachten in aanloop naar een contact moment en na afloop hebben we de mogelijkheid de deelnemers hierover online te laten reflecteren. Deze reflectie opdrachten voorzien wij van feedback waarvan de deelnemers via een mail op de hoogte wordt gesteld. We hebben het online leerportaal zo ingericht dat we per klas kunnen voorzien in een 360 graden feedback om waarneembaar gedrag daarmee bespreekbaar te maken.

 

Meer dimensionaal

 

Als klap op de vuurpijl verzorgen we elk kwartaal een dagvullend training programma waarbij wij van scenario’s en complexe (outdoor) werkvormen gebruik maken. Zo zijn onze programma’s meer dimensionaal, voorzien we in diverse leerbehoeften en leerstrategieën. De tijdswinst die het online kennis delen oplevert gebruiken wij om meer groepen te bedienen. Ook kunnen we met deze spaarzame tijd tussendoor de trainingen steeds verder aanscherpen. Door aan deze gekozen koers vast te houden zorgen wij voor de diepgang die wij graag willen aanbieden en daar zijn we trots op…….

Over Herold Dat

Typerende woorden voor Herold Dat: Snelle denker, vader, teamspecialist, gangmaker, eerlijke praatgraag, oud-topsporter, zoon, uitdager, gefocust, clownesk, familie man, deelnemer Expeditie Robinson en regenliefhebber. Zijn haarscherpe aanpak zet je aan tot nadenken. In de blogs van Herold lees je zijn kijk op het hebben van een positieve mindset en laat hij je inzien dat leren begint waar je comfort zone eindigt.

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper