Future Proof

In balans door Mentale Tools

Vitaal en veerkrachtig de toekomst in

De juiste balans in jouw mentale belasting en belastbaarheid

De positieve-gezondheid-theorie gelooft in het managen van je eigen mentale belasting en belastbaarheid. Omdat dit naadloos bij onze manier van denken en doen aansluit, werken wij daarom bij het uitvoeren van een taak altijd vanuit een mentaal plan. Daarin zijn onze vijf  logische opeenvolgende stappen  Vertrouwen, Strategie, Focus, Actie en Resultaat- verwerkt. Door het doel helder voor ogen te nemen bepaal jij zelf de strategie. Het aanbrengen van een juiste focus laat je ervaren hoe jij in actie het meest effectief bent. Wij leren jou wat er nodig is om dit vast te houden. Op basis van emoties kunnen benoemen waar het succes of falen aan te danken is geweest, zorgt voor lerend vermogen. Hiermee verrijk je het eigen referentiekader waardoor er ruimte voor verandering ontstaat. Dit eigen mentale mengpaneel leren gebruiken, maakt jou future proof.

Hoe?

Wij geven inzicht wat stress precies met je doet en op welke manier je deze stress zelf de baas kunt blijven. In de huidige 24/7 maatschappij wordt er steeds meer van ons verwacht. De balans tussen de mentale belasting en belastbaarheid wordt daardoor verstoord. Dit leidt vaak tot uitval. Een juiste verhouding tussen bewegen, voeding, rust en slaap maakt daarbij het verschil. Er worden aan het personeel inzichten en vaardigheden aangereikt waarmee zij zelf het stressniveau kunnen reduceren en reguleren. De vraag: ‘Hoe doe ik dat nu en hoe kan dat beter?’ staat daarbij centraal.

Waarom?

Het grootste bedrijfskapitaal zijn medewerkers zelf. Tijdens onze Veerkracht training leren medewerkers op eigen kracht hun stressoren herkennen en de baas zijn. Hiermee zetten wij in op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Door deze vaardigheden preventief i.p.v. curatief aan te reiken, ontstaat er een betere balans tussen de mentale belasting en belastbaarheid. Zelfinzicht en leren handelen vanuit rust en overzicht zal helpen om de bestaande patronen om te buigen naar een nieuwe en meer effectieve denk- en werkwijze. Dit zorgt voor veerkracht in jouw organisatie.

- Levenslessen -

grenzen zitten in je hoofd
niet in je lichaam

- marije smits paralympisch atlete -

- hier zorgen we voor verandering

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

Team Changing Academy

Dit is het vaste team van TCA

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper