- Aanpak en aanbod -

de team changing
academy aanpak

Hoe gaan wij te werk in alles wat we doen

Wat maakt onze aanpak anders?

Wij gaan te werk volgens 5 stappen die overal terug komen. In onze diensten, maar ook in de gesprekken die hieraan vooraf gaan.  De stappen zijn logisch en hebben zich in de afgelopen jaren bewezen. Onze manier van aanpak zorgt voor duidelijkheid, overzicht en vertrouwen. Als klant weet je waar je aan toe bent en waar je staat in het proces tot het resultaat. Daarnaast maken we de stappen inzichtelijk met onze online-tools, die je altijd ter eigen beschikking hebt. Wil je meer over onze aanpak weten? Neem contact met ons op via het contactformulier en maak vrijblijvend een afspraak. Wij zorgen voor de koffie.

 • vertrouwen

  Zonder klik, geen match. Iedere duurzame relatie begint met aandacht voor elkaar en is gebaseerd op vertrouwen. Om vanuit vertrouwen te starten, maken we altijd eerst kennis om te kijken of er raakvlakken zijn met elkaars visie. Persoonlijke aandacht zorgt voor verbinding. Een raakvlak zorgt voor vertrouwen, net zoals wij doen wat we beloven.

  icon
 • strategie

  Eerst brengen we de individuele drijfveren binnen het team in kaart met een van onze online tools. Vervolgens maken we deze drijfveren inzichtelijk voor alle leden binnen het team. Waarom doet de ander wat zij of hij doet? Saamhorigheid komt voort uit wederzijds begrip en respect. Dit ontstaat wanneer men door andermans ogen naar de wereld durft te kijken.

  icon
 • focus

  We gaan aan de slag met de doelstellingen van je team. Het formuleren van een concrete hulpvraag is daarvoor essentieel. Wat willen jullie bereiken en wat betekent resultaat voor jullie? Door het teamproces in kaart te brengen, helpen wij jullie bij het aanbrengen van focus op het gemeenschappelijke doel en houden wij jullie op koers.

  icon
 • actie

   

  Ieder mens leert anders. Daarom passen wij binnen onze Academy Blended Learning toe. Dat wil zeggen dat we verschillende manieren van leren samen brengen.  Door ervaringsleer, contactonderwijs en online leren te combineren (Blended Learning). Door het combineren van verschillende leervormen krijgt ieder individu de kans haar of zijn voorkeur in leerstrategie toe te passen, waardoor de nieuwe leerstof beter wordt geïmplementeerd.

  icon
 • resultaat

  Bij ons bestaat resultaat altijd uit drie componenten die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn: het proces, de prestatie en het daadwerkelijke meetbare resultaat. Wij garanderen resultaat wanneer deze drie componenten omarmd worden door het hele team. Benieuwd naar hoe wij jullie resultaat kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op.

  icon

Als Team Changing Academy versterken wij:

Team Changing Academy diensten en tools

tca-mark3

trainingen

In de vorm van Experiences, Events en Expeditions in binnen- en buitenland.

tca-mark4

opleidingstrajecten

Onder de vlag van Team Changing Academy of onder eigen vlag (incompagny).

tca-mark5

Online tools voor direct inzicht

Uniek dashboard waarin hardskills, drijfveren en softskills gecombineerd worden. Zelf ontwikkeld en wetenschappelijk onderbouwd.

tca-mark6

Online leeromgeving

Persoonlijk dossier waarin wij kennis, vaardigheden en reflectie samenbrengen.

Meer weten? Neem dan contact op!

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper