- onze cases -

Wij werken samen met BMO

zet mensen voorop in ontwikkeling

Over BMO

BMO is een jong en innovatief bedrijf en kent twee afzonderlijke bedrijfstakken, namelijk BMO Automation en BMO Precision Parts. Bij Automation ontwikkelt en produceert men gebruiksvriendelijke, innovatieve automatiseringsoplossingen voor het beladen van CNC draai- en
freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Door een excellente expertise van het productieproces van de klant worden oplossingen op maat geconfigureerd. Daarmee realiseren klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en een hogere output. Precision Parts is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaalsector. Zij leveren precisie onderdelen in diverse branches zoals de auto-industrie, energiemarkt, jachtbouw, luchtvaart, machinebouw, petrochemie en voedingsindustrie. Perfect passende automatiseringsoplossingen en leveren van precisie onderdelen is wat BMO drijft. BMO blijft zich continu verdiepen in de bedrijfsprocessen en nodige producten van de klant en richt zich parallel op de ontwikkeling van haar medewerkers.

TCA over BMO

‘BMO is een jong en fris bedrijf dat haar medewerkers centraal stelt. Naast de continue ontwikkeling van haar producten is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij wordt er zoveel mogelijk gestreefd om de juiste man op de juiste plek te plaatsen. BMO laat mensen vanuit hun drijfveren en talenten werken. De managing director van dit bedrijf staat altijd open om te klankborden en heeft de kwaliteit om de juiste mensen aan te trekken en aan zich te binden. Vervolgens worden deze uitgedaagd om de beste vakman in henzelf naar boven te halen. In het najaar van 2018 mochten wij voor dit bedrijf een meerdaagse expeditie verzorgen. Tijdens diverse scenario’s, uitdagingen en werkvormen hebben we een team gezien dat het vermogen heeft om te schakelen en vanuit oplossingsgericht werken het proces goed inricht. Daarbij was er altijd ruimte voor stevige feedback en oprechte reflectie. Hiermee laat BMO een onderscheidend karakter zien. We zijn er als Team Changing Academy trots op dat we hier al enige jaren een steentje aan bij mogen dragen.’

Herold Dat – casemanager

BMO over TCA

‘Toen ons bedrijf werd opgericht in 2008 waren de bedrijfsprocessen met een handvol personeelsleden goed te overzien. In 2014 werkten er echter al 20 medewerkers bij BMO en werd het nodig om de interne communicatie beter te stroomlijnen. Tijdens onze eerste teamtraining van TCA in de Ardennen werden de sterke en zwakke punten in onze bedrijfsstructuur zorgvuldig blootgelegd. Door deze meerdaagse training en vooral de manier van trainen, ontstond er een betere balans in ons team. Vanaf 2014 heeft TCA elk jaar meerdere momenten met ons getraind om te blijven ontwikkelen. TCA weet hierbij altijd goed in te spelen op onze groei en daagt ons telkens uit om onze businessperformance te optimaliseren. In 2018 ondergingen we met BMO een expeditie waarbij we “back to basic” als team werden uitgedaagd om onder verzwarende omstandigheden te blijven presteren. TCA heeft hiermee body gegeven aan onze drie kernwaarden expertise, innovatie en partnership. We kijken daar als BMO met veel plezier op terug en maken dagelijks gebruik van de handvatten die ons door TCA zijn aangereikt.’  ing. Frank Biemans – Managing Director

Dit is BMO

 • robotcel

  Compacte en gesloten robotcellen met een hoge capaciteit, die geschikt zijn voor het beladen van freesbanken en draaibanken, zijn het hoofdproduct dat BMO Automation groot heeft gemaakt. Slimme software- en robotica oplossingen maken het succes compleet.

  icon
 • casemanager

  Al onze klanten hebben een vast aanspreekpunt in de vorm van een casemanager, waardoor wij onze klant optimaal ontzorgen en op maat bedienen. In het geval van BMO is Herold al jarenlang vast contactpersoon.

  icon
- testimonial -

'TCA weet altijd goed in te spelen op onze groei en daagt telkens uit om onze business performance te optimaliseren.'

- Frank Biemans - managing director BMO

 • Blind vertrouwen

  In onze relatie met BMO en andere klanten werken wij vanuit vertrouwen en brengen wij vanuit haarscherpe focus de bedrijfsprocessen onder de aandacht. Hierdoor optimaliseren wij de businessperformance.

  icon
 • grensverleggend

  Zoals BMO grensverleggend te werk gaat in het innoveren van hun producten, zo gaan wij graag grensverleggend te werk door ‘back to basic’ te gaan. Door mensen uit hun comfortzone te halen in een uitdagende leeromgeving, versnellen wij het leerproces.

  icon

Download gratis onze tien vragen voor direct meer teamperformance bij jou op de werkvloer

Na het invoeren van je naam en e-mail adres verschijnt de download in je mailbox.

tca-mark7

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper