- onze cases -

Wij werken samen met Greengenius

Discover, develop and design your career

over greengenius

GreenGenius biedt de net afgestudeerde TU’er of Technische HBO’er de mogelijkheid in drie jaar uit te zoeken welke baan bij hem of haar past. Dit doen ze door de Genius te koppelen aan opdrachtgevers waarnaast de deelnemer een opleidingsprogramma bij de GreenGeniusAcademy volgt. Met begeleiding van een coach is de Genius compleet in de gelegenheid om zijn of haar eigen carrière te ontdekken en verder te ontwikkelen op de manier die bij hem of haar aansluit.  

 

TCA over GreenGenius

Het eerste jaar van de GreenGeniusAcademy draait om het individu en personal performance. Het tweede jaar gaat over teamperformance. Wanneer iemand na het eerste jaar zichzelf kan managen dan kan hij/zij ook leren om een team aan te sturen. Wanneer dit proces bij iemand zelf helder is, kan die persoon dat ook projecteren op anderen. Het laatste jaar van het traject draait om businessperformance. Er zijn bepaalde vaardigheden nodig om het grotere geheel, missie, visie en strategie te kunnen beschouwen en te koppelen aan eigen gedrag en gedachten. De Geniussen worden getraind om op deze manier te denken en te functioneren in organisaties.

GreenGenius over TCA

‘De GreenGeniusAcademy is een parallel onderdeel van het GreenGeniusprogramma waarbij technische young professionals werkervaring opdoen bij verschillende organisaties. GreenGenius denkt vanuit het individu en bekijkt de behoeftes, talenten en persoonlijke kenmerken van een persoon. Daarmee wordt iemand vervolgens in zijn kracht gezet. De gedachtegang van Team Changing Academy is geheel gericht op het ontwikkelen en veranderen van binnenuit, de ‘Ik’ staat hierin centraal. Deze overeenkomst zorgt voor een fijne, complementaire samenwerking.’ Amy Brekelmans – contentspecialist GreenGenius

dit is greengenius

 • Kickoff

  De kickoff is er op gericht de deelnemers te laten ervaren en beleven waar het komende leerjaar inhoudelijk over gaat. Na afloop ontvangt de deelnemer een uitnodiging om binnen ons online leerportaal te reflecteren op zijn ervaringen en belevingen van deze dag, en neemt deze inzichten mee gedurende de rest van het opleidingstraject.

  icon
 • experience

  In een workshop delen wij kennis met betrekking tot het leerjaar waarin de deelnemers zich op dat moment bevinden. Deze kennis komt van pas in hun ontwikkeling. Het maken van de transfer naar de werkcontext wordt hierbij nooit vergeten.

  icon
- testimonial -

'De gedachtegang van Team changing academy is geheel gericht op het ontwikkelen en veranderen van binnenuit. Deze overeenkomst zorgt voor een fijne, complementaire samenwerking.'

- amy brekelmans - contentspecialist greengenius

 • event

  Door middel van ervaringsleer en outdoor gerelateerde werkvormen maken wij het gedrag van de deelnemers opnieuw bespreekbaar en koppelen we dit aan de online reflectiemomenten en gegeven feedback om daarmee de deelnemer constant te blijven uitdagen op personal performance.

  icon
 • expedition

  Tijdens een meerdaagse training in het binnen- of buitenland dagen wij de deelnemers uit om alle opgedane kennis en vaardigheden gedurende grensverleggende omstandigheden in de praktijk te brengen. Hiermee sluiten wij het leerjaar af en leggen we de basis voor het volgende.

  icon

Download gratis tien vragen voor direct meer teamperformance bij jou op de werkvloer

Na het invoeren van je naam en e-mail adres verschijnt de download in je mailbox.

tca-mark7

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper