- onze cases -

Wij werken samen met KWS

Bouwen aan verbinding

KWS

De grootste wegenbouwer van Nederland. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt en beheert infrastructuur en verbindt daardoor letterlijk én figuurlijk. Wegen en openbare ruimtes. Over land en water. Boven en onder de grond. Met eigen materieel, dochterbedrijven en deelnemingen in het hele land biedt KWS een waaier aan disciplines. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten waarin KWS de complete infrastructuur realiseert. Deze verbinding zoekt KWS  als vanzelfsprekend ook op in de samenwerkingsprojecten die ze aangaan met hun klanten. Een project start-up en logische opeenvolgende project follow-ups zijn hiervan duidelijke voorbeelden waar KWS samen met hun klanten keer op keer voor kiest.

TCA over KWS

‘KWS zet zichzelf in de markt als de ‘verbindende factor’ . Deze slogan maakt het werken met KWS voor ons gemakkelijk. KWS doet en wil niets anders dan verbinden. Zij investeert in de verschillende samenwerkingen door altijd te beginnen met een project start-up en te vervolgen met gecontinueerde project follow-ups. Zij richt zich hierbij vooral op het centraal zetten van de mens binnen het projectteam. Tijdens deze samenwerkingen is het snel op zoek gaan en vinden van het gemeenschappelijk doel van groot belang om tot positief resultaat te komen. Een gelijkwaardig aandeel in dit gemeenschappelijke doel en het kennen van elkaars belangen, verbindt en borgt de samenwerking tussen alle partijen. KWS begrijpt heel goed dat door investeren in een duurzame samenwerking dit op de langere termijn het meeste oplevert.’ Inge Keltjens – casemanager

KWS over TCA

Sinds 2016 begeleidt Team Changing Academy ons bij het verstevigen van de samenwerkingen met onze klanten. De trainers en coaches van TCA zetten aan tot nadenken en het houden ons een spiegel voor. Dit gebeurt vaak op een ludieke manier. Altijd scherp, met een persoonlijke benadering, confronterend en met een goede dosis humor.

De programma’s zijn afwisselend en gericht op situaties en processen die in de dagelijks praktijk voorkomen. Dat zorgt voor interessante inzichten die je aan het denken zetten; waarom lopen de dingen zoals ze lopen? Hier wordt goed bij stil gestaan. Op deze manier heeft TCA meerdere malen een hele positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en samenwerking van onze projectteams!’

Nadja Lammers – communicatie en commercieel medewerkster KWS

dit is KWS

 • teamperformance

  Bij KWS is er sprake van een high performance omgeving. De teams werken veelvuldig onder druk door het moeten behalen van deadlines om de daarmee gepaard gaande gevolgen te voorkomen. Het goed op elkaar ingespeeld zijn binnen de teams samen met andere stakeholders is daarom van essentieel belang.

  icon
 • project start-up

  Tijdens de project start-ups van KWS en haar klanten zorgt Team Changing Academy voor een helder gezamenlijk vertrekpunt en daarmee banen wij samen de paden voor een soepel projectverloop. Wij zijn trots dat we onderdeel mogen uitmaken van de verbindende factor.

  icon
- testimonial -

'TCA werkt altijd scherp, met een persoonlijke benadering, confronterend en met een goede dosis humor.'

- Nadja Lammers - communicatie medewerker KWS

 • optimaal proces

  KWS begrijpt dat werken vanuit een optimaal proces en een topprestatie van je medewerkers het beoogde resultaat oplevert. Ook binnen de methodiek van Team Changing Academy staan het proces en de te leveren prestatie centraal. Onze ervaring om te werken vanuit militaire precisie met een topsportgedachte levert hieraan een grote bijdrage.

  icon
 • proosten

  Binnen Team Changing Academy geloven wij erin om succes te vieren. Ook KWS hecht hier grote waarde aan vanuit hun Samen Slimmer Bouwen programma. Wij hopen nog vaak te mogen proosten op de vele successen van KWS en haar klanten.

  icon

Download gratis tien vragen voor direct meer teamperformance bij jou op de werkvloer

Na het invoeren van je naam en e-mail adres verschijnt de download in je mailbox.

tca-mark7

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper