- Over de Academy -

Als je passie voor verandering hebt

Over de Academy, waar we voor staan en met wie we graag samenwerken

Over de academy

‘Waarom doen mensen, teams en organisaties wat ze doen?’ Deze vraag inspireert ons dagelijks om de drijfveren van mensen inzichtelijk te maken en daarmee onder andere hun talenten verder te ontwikkelen. Onze kennis komt voort uit werken bij defensie, het bedrijfsleven en presteren op topsportniveau. Onze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk het is om als organisatie continu te investeren in de ontwikkeling van je grootste goed, je mensen. Wanneer mensen binnen het team mogen doen waar ze goed in zijn, levert dit voor de totale organisatie de beste resultaten op.  Daarom zetten we bij Team Changing Academy altijd als eerste het individu centraal en verbinden we vervolgens de leden (opnieuw) tot één team. Binnen een organisatie werkt tenslotte niemand alleen. 

Wat doen we?

Team Changing Academy biedt diensten en (online)producten aan op het gebied van persoonlijk leiderschap, team- en organisatie- ontwikkeling. 

Waarom?

Wij geloven dat iedereen kan en wil veranderen zolang deze verandering de persoon, het team of de organisatie wat oplevert. 

- Levenslessen -

als je verandering begrijpt en leert accepteren,
dan ben je overal op voorbereid

- Eliud Kipchoge - wereldrecordhouder marathon

- hier zorgen we voor verandering -

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

Team Changing Academy

Dit is het vaste team van TCA

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper