4 principes van financieel succes

  • Auteur: Leroy Jacobson
  • Weergaven: 23110

Verdien financiën met een specifiek doel

Je moet weten waarom je financiën nodig hebt voordat je ze hebt. Financiën brengen geen geluk, het is gewoon handiger bij hen. Succesvolle mensen hebben goed gedefinieerde grote doelen. Geld verdienen is voor hen geen doel op zich. Voor hen is finance een hulpmiddel.

Geen enkele miljonair verdiende financiën omwille van de financiën. Elon Musk investeerde de inkomsten tijdens de PayPal in zijn eigen projecten. Als zijn doel simpelweg financiën was geweest, was hij nooit geslaagd.

Misschien heb je nu geen idee waarom je financiën nodig hebt. Zodra het verschijnt, zal je financiële gedrag en houding ten opzichte van geld veranderen. Als je doel financiën is, voel je je hebberig. Hebzucht verstoort de beweging van financiën, stoot ze af.

Bemoei je niet met het vrije verkeer van financiën

Rijkdom is gebouwd op de gezonde circulatie van financiën, niet op spaargeld. Hoe meer je hebt, hoe meer je moet investeren. Deze regel van financiering lijkt afkomstig te zijn uit de sportwereld. Hoe meer je eet, hoe meer je moet bewegen om het beste resultaat te krijgen. Je eet, je sport, je wordt beter en sterker. Wanneer je spaart en een reserve bewaart, trekken parasieten onmiddellijk op en zuigen ze je energie en hulpbronnen op.

Investeer in uw waarden

Er is niets in de wereld dat onafhankelijk kan bestaan, zonder investeringen, ook financiële. financiën regeert de wereld, hoe triest het ook klinkt. Als je niet investeert in iets dat je dierbaar is, zal iemand anders het doen - een persoon of een bedrijf. Het vacuüm zal zeker opvullen.

In de jaren 90 kocht een van de bedrijven goederen in andere landen en gebruikte goedkope arbeidskrachten over de hele wereld. Het bedrijf werd rijk, maar potentiële klanten in wie het niet investeerde, stopten geleidelijk met kopen, ze hadden gewoon niets te doen. Het bedrijf moest veranderen.

Haar concurrente deed zaken volgens andere principes. Managers hadden aandacht voor zowel de medewerkers als het bedrijf zelf. De houding beïnvloedde het leven van de lokale gemeenschap.

Het gaat er niet om wie slecht is en wie goed. Beide modellen zijn sterk, maar slechts één ervan correleert met de wetten van het behoud van energie. De natuurwetten gelden voor iedereen, of hij dat nu wil of niet.

Werk en geloof in jezelf

Financieel succes gaat niet over opscheppen en aanstellerij. Dit zijn geen acties omwille van de afgunst van anderen. Dit zijn geen dingen die worden opgelegd door reclame of de mening van iemand anders, geen keuze "omdat iedereen het doet", geen leven voor ledigheid.

Financieel succes is de overtuiging dat je zeker alles krijgt wat je nodig hebt. Het is een geloof in de eigen kracht en het vermogen om een doel te bereiken. Je bent niemand verschuldigd, niemand is je verschuldigd. Als u financiën leent, is dit alleen om uw eigen financiële efficiëntie te vergroten en het vermogen om deel te nemen aan het leven van andere mensen.

We krijgen wat we zelf hebben bereikt. Wanneer je voelt dat succes niet zo dichtbij is als het leek, wanneer je je mouwen moet opstropen en hard moet werken, ben je op de goede weg.

Gebruik alle kansen die het lot geeft. Niemand zal brengen wat hij wil op een presenteerblaadje.

Opmerkingen:

Er zijn nog geen reacties, je kunt de eerste schrijven.

Amanpreet Goodwin

Dus, wat zijn hier nog meer interessante dingen geschreven?

Marlie Bateman

Heel interessant, maar ik zou er in de toekomst graag meer over willen weten. Echt genoten van je artikel!

Elle Mayo

Ja. De commentatoren op deze blog zijn in ieder geval normaal... Anders schrijven ze meestal onzin in de comments.

Waseem Henderson

Bedankt! Je hebt vaak prachtige berichten! Je verheft mijn geest vanaf de ochtend.