- talent program -

Als je passie voor ontwikkeling hebt

Een Talent Program speciaal voor young professionals binnen jouw organisatie

Let the journey begin

Medewerkers motiveren en stimuleren zijn belangrijke aandachtspunten voor elke werkgever. Vooral als je ziet dat iemand talent heeft, wil je hem of haar ‘binnen’ houden. Maar hoe bied je nét datgene dat zorgt voor die extra loyaliteit en betrokkenheid van de young professionals in jouw organisatie?

Door aandacht te geven, te luisteren naar wat je medewerker wil maar ook door kansen te bieden talenten verder te ontwikkelen of te ontdekken, bind je je medewerkers aan je organisatie. De investering in de persoon vertaalt zich in loyaliteit. Toon je daarom oprecht betrokken bij de loopbaanwensen van de mensen in je organisatie, dan blijven zij betrokken bij jou als werkgever. Met ons Talent Program ondersteunen wij de young professional binnen jouw organisatie in zijn of haar verdere professionele ontwikkeling.

Hoe doen we dat?

Het Talent Program duurt 7 of 20 maanden. De trainingen bestaan uit theorie- en ervaringsgedeeltes en worden online ondersteund. We focussen hierbij op (persoonlijk)leiderschap, teamdynamica en organisatiebewustzijn. Binnen deze modules maken wij continu de transfer naar de werkcontext en geven de deelnemers handvatten om het geleerde direct toe te passen op de werkvloer.

Waarom?

Employee engagement creëer je onder meer door je medewerker tijd en ruimte te geven voor zijn of haar ontwikkeling. Door samen op zoek te gaan naar talenten én valkuilen. Zodat de (jonge) medewerkers blijvend worden uitgedaagd binnen jouw organisatie, en jij daamee de talenten in huis houdt. Met het Talent Program helpt Team Changing Academy die talenten en valkuilen in beeld te brengen.

- Levenslessen -

the expert in anything,
was once a beginner

- Helen Hayes -

- hier zorgen we voor verandering

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper