- TeamBox

Met de Teambox

meer verbinding

Ontdek de factoren om een

succesvol team te worden

Wat is de TeamBox ?

De TCA Teambox is letterlijk een gereedschapskist vol met praktische tools om als team snel en concreet betere resultaten te behalen. Onze Teambox helpt het team de factoren van een succesvol team te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Wat levert dit op? Meer onderlinge verbinding, meer betrokkenheid, een effectievere samenwerking en dus betere resultaten.

Hoe?

De Teambox wordt, samen met het Teambord, als bouwpakket geleverd. In de Teambox zitten werkvormen, voorwerpen, spellen en beschrijvingen die het Team uitdaagt en traint op de vier factoren om een succesvol team te worden.  Met het meegeleverde Teambord kan het team, op de eigen werkplek, de ontwikkelfasen monitoren en planmatig bijsturen. Door continu te zien ‘Waar het team staat’,  motiveren de teamleden zichzelf en elkaar om aan hun eigen teamontwikkeling te (blijven) werken. Als team kun je zelfstandig aan de slag met de Teambox. Ook is het mogelijk om daarbij een Teambox training van een halve of hele dag te volgen. Meer info hierover? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Waarom?

Doordat de teamleden snel de positieve effecten ervaren van het op succesfactoren sturen, groeit het draagvlak binnen het team en neemt de teamspirit toe. Inzicht geven in het gedrag van de teamleden, onderling begrip voor persoonlijke opvattingen en drijfveren, het eigenaarschap en zicht op een helder en gemeenschappelijke doel, zijn zaken die altijd bijdragen aan de resultaten van het team. Dit ondersteunen wij met het vijf stappen model van de Team Changing Academy. Wil jij met je team aan de slag met de Teambox? Laat je naam en telefoonnummer achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

- TeamBox -

praten met elkaar draagt meer bij
dan praten over elkaar

- team changing academy -

- hier zorgen we voor verandering

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

Team Changing Academy

Dit is het vaste team van TCA

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper