- talent program -

Als je passie voor ontwikkeling hebt

Een Talent Program gericht op high potentials binnen de organisatie

Let the journey begin

Ons talent program zet in op performance management. Om het talent bij medewerkers volledig aan te boren, brengen wij met een 20 maanden durend programma drie duidelijke afgebakende en te ontwikkelen gebieden onder de aandacht. Zo ondersteunen wij de high potential binnen jouw organisatie in zijn of haar verdere professionele ontwikkeling. We focussen hierbij op (persoonlijk)leiderschap, teamdynamica en organisatiebewustzijn. Binnen deze modules maken wij continu de transfer naar de werkcontext en geven de deelnemers handvatten om het geleerde direct toe te passen op de werkvloer.

Hoe doen we dat?

Het Talent Program duurt 20 maanden. De trainingen bestaan uit theorie- en ervaringsgedeeltes en worden online ondersteund. Op deze manier wordt de stof optimaal begrepen en toegepast.

Waarom?

Echte ervaring doe je op de in de praktijk. Professionele begeleiding van high potentials is tegenwoordig een must om de juiste persoon op de juiste plek aan je organistatie binden door te blijven boeien.

- Levenslessen -

the expert in anything,
was once a beginner

- Helen Hayes -

- hier zorgen we voor verandering

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper