- talent program -

Als je passie voor ontwikkeling hebt

Een Talent Program gericht op high potentials binnen de organisatie

Let the journey begin

Ons talent program zet in op het verder ontwikkelen van talent binnen jouw organisatie. Meestal zijn dit startende young professionals met een inhoudelijke opleiding op zak, klaar zijn voor het bedrijfsleven en zich nog verder kunnen en mogen ontwikkelen. In een traject van 7 of 24 maanden focussen wij op drie lagen waar iedere professional in zijn carrière mee te maken heeft: (persoonlijk)leiderschap, teamdynamica en organisatiebewustzijn.

Hoe doen we dat?

Het Talent Program duurt 7 of 24 maanden. De trainingen bestaan uit theorie- en ervaringsgedeeltes en worden online ondersteund. Op deze manier wordt de stof optimaal begrepen en toegepast. Daarnaast maken we continu de transfer naar de werkcontext. 

Waarom?

Echte ervaring doe je op de in de praktijk. Professionele begeleiding van high potentials is tegenwoordig een must om de juiste persoon op de juiste plek aan je organistatie binden door te blijven boeien en persoonlijke ontwikkeling voorop te zetten.

- Levenslessen -

the expert in anything,
was once a beginner

- Helen Hayes -

- hier zorgen we voor verandering

Met wie werken we graag samen?

Teams en organisaties, die mensen vanuit drijfveren en talent willen laten werken en hierdoor verandering van binnen uit willen laten ontstaan. Organisaties, die hun medewerkers voorop zetten en weten dat dit échte resultaten oplevert.

tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2 tca-mark2

© 2019 - Team Changing Academy | Privacy | Voorwaarden | Identiteit en ontwikkeling door Folded Paper